Droge Blusleidingen

Wij zijn gespecialiseerd in montage, reparatie, controle (keuring) en periodiek onderhoud van droge blusleidingen.

Meer info

Ontruimingsplannen

Met het ontruimingsplan kunt u letsel aan mens en dier alsmede materiële schade voorkomen en/of beperken.

Meer info

Veiligheidsartikelen

Bij ons kunt u terecht voor alle veiligheidsmiddelen.

Meer info

Noodverlichting

Noodverlichting dient paniek te voorkomen en personen in staat te stellen een veilige plaats te bereiken via de snelste vluchtroute.

Meer info

Controle / Onderhoud

Wij verrichten gecertificeerd onderhoud aan alle merken veiligheidsmiddelen.

Meer info

Brandblusmiddelen

Gebruik het juiste blusmiddel voor de voor de specifieke brand.

Meer info

Brandbeveiliging

Jaarlijks veroorzaakt brand in o.a. bedrijfspanden, scholen en kerken een enorm schadebedrag. Als de juiste brandbeveiliging en brandpreventie maatregelen getroffen worden, kan veel schade voorkomen worden.  Een bedrijf dat te maken heeft gehad met brand heeft een omzetderving en soms zelfs loopt het slechter af met het bedrijf. Het beveiligen van uw kantoor of bedrijfspand dient te geschieden door een gespecialiseerd bedrijf in brandbeveiliging en brandpreventie.

Gespecialiseerd in brandbeveiliging en brandpreventie

Van Rijn Brandbeveiliging B.V. is zo´n gespecialiseerd bedrijf. Op het gebied van brandbeveiliging en brandpreventie helpen wij bedrijven goed voorbereid te zijn op mogelijke calamiteiten. Toegepast op uw bedrijf, verzorgd Van Rijn Brandbeveiliging B.V. alle denkbare brandpreventieve maatregelen zoals brandblusapparatenverbanddozenontruimingsplannen en noodverlichting.

Controle en het periodieke onderhoud van uw veiligheidsmiddelen

De verplichte controle en het periodieke onderhoud van brandpreventieve maatregelen van alle merken kleine blusmiddelen (brandblussersbrandslanghaspelsbluswagensblusinstallatiesnoodverlichtingen vluchtwegverlichtingdroge blusleidingenverbandmiddelen en rookmelders) wordt in een onderhoudsschema vastgelegd, welke aan uw bedrijfssituatie is aangepast. Met het brandpreventie onderhoudscontract van Van Rijn Brandbeveiliging B.V. bent u dus altijd up to date!

Diverse servicepunten in het land

Van Rijn Brandbeveiliging B.V. heeft diverse servicepunten verspreid door heel Nederland. Of het dus gaat om het jaarlijks onderhouden van brandblussers of het afpersen van uw droge blusleiding, Van Rijn Brandbeveiliging B.V. verzorgd dit voor u goed en vakkundig door heel het land. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Voor het beste advies op maat gemaakt voor u, komen wij graag naar u toe!

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999