Over Van Rijn

Het hoofdkantoor van Van Rijn Brandbeveiliging B.V. is gevestigd in Tholen, dat ligt in de mooie provincie Zeeland. Daar beschikken wij over een opleidingscentrum met een theorielokaal, diverse praktijklokalen en een kantine. Van Rijn Brandbeveiliging B.V. heeft diverse servicepunten, verspreid door heel Nederland. Naast het magazijn in Tholen heeft Van Rijn Brandbeveiliging B.V. nog een magazijn in Lelystad, in Gouda, in Apeldoorn en in Dordrecht.

NCP erkend

Van Rijn Brandbeveiliging B.V. is een NCP erkend bedrijf en staat als zodanig geregistreerd onder erkenningsnummer NCP 1791. Een NCP Certificaat wordt gecontroleerd door een onafhankelijke controlerende en certificerende instantie, waardoor dit certificaat onze klanten een gerechtvaardigd vertrouwen in onze kwaliteit geeft. Daarbij hanteren wij, als NCP erkend bedrijf, een transparant communicatiebeleid met onze klanten. Dat dit gewaardeerd wordt bewijst onze klantentrouw.

ISO 9001 gecertificeerd

Van Rijn Brandbeveiliging B.V. is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf en toont met dit certificaat aan dat haar organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.

Of het nu gaat om het jaarlijks onderhouden van brandblussers of het afpersen van uw droge blusleiding, Van Rijn Brandbeveiliging B.V. verzorgd dit voor u goed en vakkundig door geheel Nederland. Ook bij het geven van onze veiligheidsopleidingen zoals onder andere BHV, EHBO of VCA kunnen wij u door heel Nederland van dienst zijn. Een volledig overzicht van de opleidingen die wij aanbieden, vindt u bij cursussen.

NIBHV

Van Rijn Brandbeveiliging B.V. is aangesloten bij het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening). Het NIBHV waarborgt de kwaliteit van de cursussen. Onze instructeurs zijn naast het NIBHV, ook erkend door Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad.

Landelijke dekking

Landelijke dekking voor levering, controle en onderhoud aan:
– Brandblussers
– Brandslanghaspels
– Brandkranen
– Bluswagens
– Droge blusleidingen
– Verbandtrommels
– Nood- en vluchtwegverlichting
– AED apparaten
– Elektrisch gereedschappen
– Keerkleppen
– Rookmelders

Landelijk aanbod diverse veiligheidscursussen:
– BHV basis en herhaling
– EHBO / kinder EHBO
– Reanimatie en AED
– Communicatie
– Kleine Blusmiddelen
– Ontruimingsoefening
– VCA Basis/VOL
– Heftruck cursussen

Landelijke dekking voor advies op het gebied van veiligheid:
– Risico Inventarisatie en Evaluaties (RI&E)
– Ontruimingsplannen/procedures
– Ontruimingsplattegronden
– Veiligheidsplannen
– BHV plannen

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999