Ontruimingsplattegronden

Bij een calamiteit zoals bijvoorbeeld een brand in een gebouw ontstaat al snel een levensbedreigende situatie. Iedereen moet dan het gebouw zo snel mogelijk verlaten. Ontruimingsplattegronden helpen om bezoekers maar ook uw medewerkers oriëntatie te geven binnen het pand.

Ontruimingsplattegronden zijn plattegronden die op duidelijk zichtbare plaatsen in het gebouw hangen en aangeven waar de belangrijke zaken aanwezig zijn binnen het pand. Zo kan bijvoorbeeld de brandweer sneller handelen in geval van calamiteiten.

Het opstellen van de ontruimingsplattegronden

Van Rijn heeft ruime ervaring met het opstellen van ontruimingsplattegronden en wij zijn op de hoogte van de wettelijke eisen en plichten die gesteld worden aan ontruimingsplattegronden.

Naast de wettelijke eisen en plichten zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat deze binnen de wettelijke eisen en plichten op uw manier wordt toegepast.

Verplichting?

In het kader van calamiteiten dienen deze plattegronden op A3 formaat in uw pand aanwezig te zijn.

Wereldwijd is er een ‘’nieuwe’’ internationale standaard ingevoerd voor de veiligheidssymbolen: de NEN-EN-ISO 7010. Ook in Nederland is men verplicht deze nieuwe symbolen te gebruiken. Zo worden uw ontruimingsplattegronden uitgevoerd door Van Rijn.

Ontruimingsplattegronden van Van Rijn

De ontruimingsplattegronden van Van Rijn geven exact welke vluchtroutes gebruikt dienen te worden als er een calamiteit voordoet. Onze ontruimingsplattegronden zijn maatwerk, welke voldoen aan alle wettelijk eisen en plichten. We kunnen u dit garanderen door onze ruime ervaring met het opstellen van ontruimingsplattegronden en de ruime ervaring binnen de veiligheidsbranche.

Belangrijkste voordelen van ontruimingsplattegronden van Van Rijn

De belangrijkste voordelen van het door ons laten opstellen van uw ontruimingsplattegronden zijn:

  • u voldoet aan de gestelde eisen;
  • de ontruimingsplattegronden zijn professioneel;
  • de ontruimingsplattegronden zijn up to date;
  • de ontruimingsplattegronden zijn specifiek gemaakt voor uw bedrijf;
  • de ontruimingsplattegronden geven inzicht in alle vluchtroutes.

Mogelijkheden ontruimingsplan

In overleg met u kan Van Rijn Brandbeveiliging B.V. uw ontruimingsplattegronden opstellen. Wij verzorgen graag voor u dit lastige en specialistische stukje preventie.

Combineren controles en keuringen

Indien u op zoek bent naar een partner voor de algehele controle van bijvoorbeeld uw bedrijfspand of kantoor, dan bent u bij Van Rijn aan het juiste adres.

Zo zouden wij de keuringen en controles op het gebied van veiligheid voor u kunnen verzorgen. Vanzelfsprekend geldt hierbij een prijsvoordeel, naast het feit dat het bedrijf in één keer het aantal wettelijke controles en keuring laat verrichten, welke efficiënt (weinig oponthoud van werkzaamheden) ook erg effectief is (één aanspreekpunt voor al uw wettelijke controles en keuringen).

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999