Ontruimingsplannen

Bij een calamiteit zoals bijvoorbeeld een brand in een gebouw ontstaat al snel een levensbedreigende situatie. Iedereen moet dan het gebouw zo snel mogelijk verlaten. Een ontruimingsplan voorziet hierbij als leidraad voor de te ondernemen acties. Er staat in een ontruimingsplan wie verantwoordelijk is voor welke actie in het geval van een calamiteit.

Het opstellen van een ontruimingsplan

Van Rijn heeft ruime ervaring met het opstellen van ontruimingsplannen en wij zijn op de hoogte van de wettelijke eisen en plichten die gesteld worden aan een ontruimingsplan. Naast de wettelijke eisen en plichten zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat het ontruimingsplan, in overleg met u, past bij uw bedrijf en goed werkt.

Verplichting?

Een ontruimingsplan van gebouwen is verplicht volgens de bouwverordening, de Arbowet en het Arbobesluit. Deze plannen worden onder meer getoetst door de brandweer, maar ook door de Arbeidsinspectie of een arbodienst.

Ontruimingsplannen van Van Rijn

De ontruimingsplannen van Van Rijn beschrijven exact wat er dient te gebeuren als er een calamiteit voordoet. Onze ontruimingsplannen zijn maatwerk, welke voldoen aan alle wettelijk eisen en plichten. We kunnen u dit garanderen door onze ruime ervaring met het opstellen van ontruimingsplannen en de ruime ervaring binnen de veiligheidsbranche.

Belangrijkste voordelen van ontruimingsplannen van Van Rijn

De belangrijkste voordelen van het door ons laten opstellen van uw ontruimingsplan zijn:

  • u voldoet aan de gestelde eisen;
  • het ontruimingsplan is professioneel;
  • het ontruimingsplan is up to date;
  • het ontruimingsplan is specifiek gemaakt voor uw bedrijf;
  • de ontruimingsplannen zijn uitvoerbaar;
  • met het ontruimingsplan kunt u letsel aan mens en dier alsmede materiële schade voorkomen en/of beperken.

Mogelijkheden ontruimingsplan

In overleg met u kan Van Rijn Brandbeveiliging B.V. uw ontruimingsplan opstellen. Wij verzorgen graag voor u dit lastige en specialistische stukje preventie.

Combineren controles en keuringen

Indien u op zoek bent naar een partner voor de algehele controle van bijvoorbeeld uw bedrijfspand of kantoor, dan bent u bij Van Rijn aan het juiste adres.

Zo zouden wij de keuringen en controles op het gebied van veiligheid voor u kunnen verzorgen. Vanzelfsprekend geldt hierbij een prijsvoordeel, naast het feit dat het bedrijf in één keer het aantal wettelijke controles en keuring laat verrichten, welke efficiënt (weinig oponthoud van werkzaamheden) ook erg effectief is (één aanspreekpunt voor al uw wettelijke controles en keuringen).

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999