Controle en onderhoud Noodverlichting

Jaarlijkse controle en keuring

Van Rijn Brandbeveiliging biedt diverse mogelijkheden waarop de jaarlijkse verplichte keuring van uw noodverlichting kan geschieden. Van Rijn Brandbeveiliging B.V. past desgewenst haar onderhoudsschema aan uw bedrijfssituatie aan. Hieronder enkele voorbeelden.

Mogelijkheid 1

Jaarlijkse keuring van uw noodverlichting op basis van een onderhoudsovereenkomst in combinatie met andere controles en keuringen. Vanzelfsprekend geldt hierbij een prijsvoordeel, naast het feit dat het bedrijf in één keer het aantal wettelijke controles en keuring laat verrichten, welke efficiënt (weinig oponthoud van werkzaamheden) en ook erg effectief is (één aanspreekpunt voor al uw wettelijke controles en keuringen).

Mogelijkheid 2

Jaarlijkse keuring van uw noodverlichting op basis van een onderhoudsovereenkomst met bijkomend prijsvoordeel. Daarbij zorgen wij voor de planning van de controle van uw noodverlichting zodat u jaarlijks automatisch voldoet aan de gestelde eisen en normen.

Mogelijkheid 3

Jaarlijkse keuring van uw noodverlichting op basis van afroep. Hierbij dient het bedrijf er zelf voor te zorgen dat de controle en keuring van de noodverlichting tijdig geschiedt.

Mogelijkheid 4

Jaarlijkse keuring van uw noodverlichting op basis van een mondelinge overeenkomst. Hierbij nemen wij tijdig contact met u op om ervoor te zorgen dat u blijft voldoen aan de wettelijke eisen en normen omtrent de noodverlichting.

Meer informatie over noodverlichting of vluchtwegverlichting.

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999