Van Rijn Brandbeveiliging biedt nu ook vakopleidingen REOB aan!

Met trots kunnen wij melden dat wij ook REOB-opleidingen aanbieden.

Binnen Van Rijn Brandbeveiliging bieden wij de volgende REOB-opleidingen aan.

  • Met onze Vakopleiding Onderhoudsdeskundige Kleine Blusmiddelen stomen wij de cursisten klaar voor het correct onderhouden en vervangen van blusmiddelen. De cursisten leren alles op het gebied van brand en brandbestrijding, regelgeving, keuringseisen en richtlijnen en het service en onderhoud van verschillende soorten brandblusmiddelen.

De Vakopleiding  Onderhoudsdeskundige Kleine Blusmiddelen  duurt in totaal 8 dagen
(6 opleidingsdagen, 1 terugkomdag/examentraining en de examendag).

  • Met de Vakopleiding Onderhoudsdeskundige Verrijdbare Wagens leren de cursisten de juiste basiskennis voor het onderhouden van verrijdbare wagens.

De Vakopleiding Onderhoudsdeskundige Verrijdbare Wagens duurt in totaal drie dagen (twee opleidingsdagen en 1 examendag). De Vakopleiding Onderhoudsdeskundige Verrijdbare Wagens is alleen te volgen met een vooropleiding Onderhoudsdeskundige Draagbare Blusmiddelen.

  • Met de applicatiecursus REOB, ODB en ODVB blijven gecertificeerde monteurs op de hoogte van alle belangrijke veranderingen in de branche. De cursus is éénmaal per jaar verplicht voor onderhoudsdeskundigen.  Omdat wij van mening zijn dat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brandbeveiliging niet binnen een halve dag te leren valt hebben wij ervoor gekozen om onze bijscholing een dag te laten duren.

Meer informatie vindt u hier!

 

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999