DATA

1/7 20/8 26/8 12/9 9/10 21/10 6/11 20/11 25/11 16/12

Vakopleidingen REOB

Met onze vakopleiding REOB ben je in staat om onderhoud uit te voeren aan alle draagbare blusmiddelen, brandslanghaspels en verrijdbare wagens. Ook de jaarlijkse applicatiecursus is noodzakelijk voor de juiste kennis en kwaliteit.

Meer info

DATA

27/6 27/6 2/7 3/7 3/7 15/7 3/9 5/9 9/9 9/9 19/9 24/9 30/9 8/10 10/10 10/10 5/11 6/11 7/11 11/11 11/11 27/11 27/11 3/12 3/12 3/12 17/12

BHV en Ploegleider BHV

Met een BHV cursus bent u in staat om tijdens een calamiteit binnen uw bedrijf op de juiste wijze te handelen.

Meer info

Ontruimingsoefening

Het ontruimingsplan speelt een belangrijke rol bij de voorbereiding op een eventuele calamiteit, maar is ook van belang tijdens een daadwerkelijke evacuatie.

Meer info

DATA

25/6 10/9 24/9 17/10 24/10 28/10 29/10 28/11

EHBO

Met een EHBO diploma bent u verzekert van kennis, kunde en daadkracht in onverwachte noodsituaties.

Meer info

DATA

22/10

Reanimatie / AED

U krijgt kennis en vaardigheid in het reanimeren en bedienen van een AED, zodat de overlevingskans van iemand met een hartprobleem vergroot wordt.

Meer info

DATA

6/9 3/10 29/10 17/12

VCA en Preventiemedewerker

Een goede veiligheidsopleiding is van groot belang bij het voorkomen van incidenten en ongevallen op de werkvloer.

Meer info

Heftruck / Reachtruck

De cursus Veilig werken met een vorkheftruck of reachtruck duurt 2 dagen als u deze voor het eerst volgt. Een herhalingscursus doet u in 1 dag. Wat de cursus precies inhoudt? Dat vertellen we u op deze pagina.

Meer info

Hoogwerker

De cursus Veilig werken met een hoogwerker duurt 1 dag en kan zowel in Bergen op Zoom plaatsvinden als bij u op locatie (incompany).

Meer info

Veiligheidsopleidingen

Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V. is ontstaan als opleidingsinstituut en cursuscentrum uit de ervaring van professionele vakbekwame instructeurs en adviseurs uit onder andere de brandbeveiligingsbranche.

Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V. heeft een zeer ruim en compleet aanbod veiligheidsopleidingen en cursussen. Door het leveren van hoge kwaliteit is Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V. een belangrijke schakel geworden in de bedrijfsveiligheid van een groot aantal bedrijven.

Onze instructeurs, welke de veiligheidsopleidingen en cursussen verzorgen, zijn allen erkende gecertificeerde instructeurs door:

 • het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening
 • het Oranje Kruis;
 • de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad)
 • de ERC (European Resuscitation Council)

Onze instructeurs volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Opleidingscentrum Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V.

In Tholen (provincie Zeeland), beschikken wij over een eigen erkend opleidingscentrum. Hier kunt u tijdens onze opleidingen en cursussen uw vaardigheden beoefenen. Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V. heeft op deze locatie de beschikking over een theorielokaal, en meerdere praktijklokalen. Naast de praktijk- en trainingslokalen beschikken wij over een kantine waar wij u graag een goed verzorgde lunch serveren, welke uiteraard bij de prijs is inbegrepen. In de praktijklokalen kunnen de deelnemers van o.a. BHV opleidingen (BHV basis en BHV herhaling), EHBO opleiding en VCA cursus hun vaardigheden beoefenen.

Incompany trainingen

Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V. beschikt over een groep enthousiaste, goed opgeleide instructeurs, welke graag naar uw bedrijf toe komen voor het verzorgen van een cursus of opleiding bij u in het bedrijf (incompany). Door gebruik te maken van realistisch oefenmateriaal wordt de praktijk zo dicht mogelijk benaderd. Omdat uw BHV-ers oefenen in hun eigen werkomgeving, waar ze in de praktijk ook zijn, behaalt u veel rendement uit deze BHV cursus. Door onze landelijke dekking maakt het niet uit waar in Nederland uw bedrijf gevestigd is.

Veiligheidscursussen op maat

Maar veiligheidscursussen op maat kan ook. Als u uw personeel aan een veiligheidscursus wilt laten deelnemen, speciaal naar uw wensen gemaakt, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veiligheidsopleidingen en cursussen

Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V. is gespecialiseerd in het geven van de volgende opleidingen en cursussen:

 • Voorlichting & Instructie BHV
 • BHV-basis en BHV herhaling
 • EHBO opleiding en EHBO herhaling
 • Eerste Hulp aan kinderen
 • Reanimatie en AED
 • Kleine blusmiddelen
 • Communicatie
 • Ontruimingsoefening
 • De beide VCA cursussen: B-VCA (VCA basis) en Vol-VCA.

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999