Cursusdata EHBO herhaling


EHBO herhaling

Een EHBO diploma is geen eenmalige toetsing. De richtlijnen van het Oranje Kruis stellen dat EHBO-ers hun theoretische kennis en praktische vaardigheden op peil dienen te houden. Dit verzorgt Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V. door middel van EHBO herhalingscursussen.

Het Diploma Eerste Hulp kan alleen worden verlengd door deel te nemen aan een jaarlijkse herhalingscursus EHBO. De deelnemers van de herhalingscursus EHBO dienen in het bezit te zijn van een geldig Oranje Kruis Diploma EHBO.

Inhoud herhaling EHBO opleiding

De EHBO herhalingsopleiding bevat onder andere bewusteloosheid toestand, gebruik AED, ademhalingsproblemen en verbinden van wonden. De EHBO herhalingsopleiding bestaat uit een lesdag en wordt verzorgd door onze gediplomeerd instructeurs.

Tijdsduur EHBO herhalingscursus

U kunt uw EHBO diploma geldig houden door het volgen van een herhalingscursus van
1 dagdeel.

Gegevens cursus EHBO herhaling:

Kosten Eerste Hulp herhaling €  186,– (excl. BTW)
Tijdsduur 0.5 dag met digitale thuisstudie.
Aantal deelnemers 6
Toelatingseisen Geldig EHBO diploma
Lesmateriaal gebruik oefenmateriaal is bij de prijs inbegrepen
Locatie cursus de cursus EHBO herhaling kan bij u in het bedrijf worden verzorgd. (vanaf 6 deelnemers). U kunt ook inschrijven op de open inschrijving in onze locatie in Tholen.
Diploma bij het volgen van de herhalingen wordt uw diploma door Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V. bij Het Oranje Kruis verlengd.
Lunch bij een incompany opleiding gaan we er vanuit dat u zelf de lunch verzorgd. bij een opleiding op één van onze locaties in Nederland is de lunch inbegrepen. Deze is bij een 0.5 dag niet inbegrepen.

 

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999