Cursusdata Eerste Hulp aan kinderen


10eade594b81dcd253fa89932918b521

Eerste Hulp aan kinderen

Eerste Hulp aan kinderen is erg belangrijk, want u bent er als ouder of verzorger als eerste bij. De eerste paar minuten na een ongeval zijn vaak essentieel en u moet dan weten wat u wel en niet moet doen. Zo kunt u erger voorkomen of zelfs levens redden.

Een kind is geen miniatuur volwassene!

Daarom is deze cursus zeker aan te bevelen als u regelmatig omgaat met (uw) kinderen. De cursus is onder andere verplicht gesteld voor gastouders, maar is vanzelfsprekend ook van groot belang voor o.a. ouders, grootouders, oppasmoeders en leerkrachten. Weet u wat u moet doen als een kind wat overkomt? Wilt u niet met lege handen staan als het gebeurd? Volg dan onze cursus Eerste Hulp aan kinderen. Tijdens deze cursus wordt Eerste Hulp behandeld bij baby’s (0-1 jaar) en kinderen (1 tot aan pubertijd). Ook de reanimatie komt aan bod.

Cursus ´Eerste Hulp aan kinderen´

Onze ´Eerste Hulp aan kinderen´ cursussen worden gegeven volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis. De cursus `Eerste Hulp aan kinderen` bevat zowel praktische als theoretische onderwerpen. De opleiding Eerste Hulp aan Kinderen wordt bij ons uitsluitend gegeven door instructeurs die beschikken over de juiste diploma’s en certificaten.

Belangrijk om te weten:

  • ruim 60.000 kinderen vanwege een ongeluk thuis naar het ziekenhuis moeten?
  • nog geen 9 % van alle ouders een EHBO-cursus heeft gevolgd?
  • 80 % van de ouders aangeeft dat tijd de belangrijkste reden is om geen EHBO-cursus te volgen?
  • iedereen eigenlijk wel weet dat de meeste ongelukken thuis plaatsvinden?

Vergoeding door zorgverzekeraar:

Omdat zorgverzekeraars preventieve zorg steeds belangrijker vinden, zijn er meerdere zorgverzekeraars die een EHBO- of reanimatiecursus vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier om te kijken wat uw zorgverzekeraar vergoedt.

Gegevens ´Eerste hulp aan kinderen´ cursus:

Kosten Eerste Hulp aan kinderen cursus: €  112,–
Kosten Eerste Hulp aan kinderen herhaling: € 55,–
Tijdsduur van de Eerste Hulp aan kinderen cursus 1 dag of 3 avonden
Aantal deelnemers Eerste Hulp aan kinderen cursus maximaal12
Toelatingseisen Eerste Hulp aan kinderen cursus minimumleeftijd 15 jaar
Lesmateriaal cursus Eerste Hulp aan kinderen de desbetreffend digitale thuisstudie Eerste Hulp Aan Kinderen krijgt u voor aanvang van de cursus (van Het Oranje Kruis)
Locatie cursus Eerste Hulp aan kinderen de cursus Eerste Hulp aan Kinderen kan bij u in het bedrijf worden verzorgd. (vanaf 10 deelnemers). U kunt ook inschrijven op de open inschrijving op onze locatie in Tholen.
Certificaat Eerste Hulp aan kinderen als u de cursus Eerste Hulp aan Kinderen met een positief resultaat afsluit, ontvangt u een certificaat Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis.
Lunch bij een incompany opleiding gaan we er vanuit dat u zelf de lunch verzorgd. Bij een opleiding op een van onze locaties wordt de lunch door ons verzorgd.

 

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999