Voorlichting & instructie BHV

Naast het opleiden van bedrijfshulpverleners is het van belang dat er voorlichting en instructie over de BHV-organisatie aan alle medewerkers wordt gegeven. In elk bedrijf kan immers een incident voorkomen, zoals een val van een trap, struikelen of brand. Door snel in actie te komen kan de bedrijfshulpverlening letsel en schade zo veel mogelijk beperken. Alle werknemers moeten dan wel weten hoe een bedrijfshulpverlener wordt opgeroepen en wat zij daarna kunnen verwachten.

De Arbeidsomstandighedenwet verplicht een werkgever zijn personeel te informeren over de wijze waarop hij de bedrijfshulpverlening heeft geregeld.

Van Rijn Veiligheidsopleidingen B.V. kan voor u aan deze wettelijke verplichting invulling verzorgen door het geven van voorlichting en instructie BHV aan al uw personeel. Tijdens deze voorlichting en instructie BHV wordt uw personeel ingelicht over de wijze waarop uw BHV organisatie werkt. Wat is er afgesproken en wat wordt er van het personeel, niet zijnde BHV-er, verwacht.

Voorlichting & instructie BHV

Kosten voorlichting & instructie BHV
prijs op aanvraag
Tijdsduur Twee uur
Toelatingseisen Geen
Aantal deelnemers Al uw personeelsleden zijn welkom.
Lesmateriaal: Lesboek voorlichting en instructie van het NIBHV is bij de cursus inbegrepen.
Locatie: Bij u in het bedrijf.
Diploma: Als u de voorlichting en instructie bijgewoond heeft ontvangt u een bewijs van deelname.
Instructeurs Er wordt uitsluitend les gegeven door instructeurs die beschikken over de juiste diploma’s en certificaten.

Voorlichting & instructie BHV cursus op uw locatie?

De voorlichting & instructie BHV cursus wordt door heel Nederland incompany verzorgd. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven neem dan gerust contact met ons op.

 

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999