Opnieuw moeten cursussen worden uitgesteld

Spijtig genoeg heeft het kabinet gisterenavond opnieuw aangekondigd dat de huidige lockdown maatregelen verlengd worden tot 9-2-2021. Alle onze open-inschrijvingstrainingen en alle geplande in-company trainingen zullen we om die reden moeten verplaatsen. Onze medewerkers van Veiligheidsopleidingen zullen de komende periode contact met u opnemen voor het verplaatsen van de trainingen.

Omdat we rekening houden met nog een verlenging van de lockdown zullen we de trainingen opnieuw inplannen vanaf maart 2021. Het NIBHV stelt tijdens een lockdown de vervaldatums van de diploma’s uit zodat deze op dit moment niet komen te vervallen. Zou de geldigheid van uw diploma in tijde van de lockdown dus eigenlijk komen te vervallen dan heeft u tot de zomervakantie de tijd om de herhalingscursus te volgen om het diploma te kunnen behouden. Uiteraard geldt dit alleen ten tijde van een lockdown.

Wij zullen er alles aan doen om zo spoedig mogelijk de datums voor u te verzetten. Mocht dit niet snel genoeg lukken omdat er op dit moment in deze onzekere tijd veel op of afkomt, vragen wij graag uw begrip voor deze situatie.

Ondanks alles met positieve groet,

Van Rijn Veiligheidsopleidingen
opleidingen@vrbb.eu
088 112 9999

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999