Vluchtwegplattegronden conform de juiste normeringen

Ontruimingsplattegronden maken deel uit van het ontruimingsplan. In grote en/of risicovolle gebouwen en organisaties zullen meerdere plattegronden ontwikkeld dienen te worden. Opzet van de tekeningen en de mate van detaillering, het symboolgebruik, veiligheids- voorzieningen dat door een symbool wordt afgebeeld zal geprojecteerd en geïnventariseerd moeten worden. Plattegronden dienen te worden opgesteld in de juiste kleuren zoals omschreven in de NEN 3011, NEN 1414, NEN 8112 en de NEN-ISO 7010 richtlijnen.

Meestal worden de plattegronden in de maat A3 geleverd.

Inventarisatie

Tijdens de inventarisatie zal er tevens gekeken worden naar overige Arbo & Brandweertechnische zaken zoals: Nood- en vluchtwegverlichting, brand- ontruimingsinstallaties, vluchtweginrichting, blusmiddelen, EHBO middelen, pictogrammen enz. Mochten er zaken zijn die of niet aanwezig zijn of voor verbetering vatbaar zijn zullen we als een advies u dit doen toekomen.

Ontzorgen:

Als Van Rijn ontzorgen wij u als klant. U geeft de opdracht en wij verzorgen voor u het hele pakket. Inventariseren, opstellen, monteren, onderhouden, etc. van de plattegronden is allemaal binnen de mogelijkheden. Wij leveren de plattegronden standaard in aluminium wissellijsten, maar kunnen dit naar uw wens invullen.

Montage:

Bij aanschaf van ontruimingsplattegronden in het eerste kwartaal van 2019, monteren wij de plattegronden kosteloos op uw locatie!

Contact

Stevinweg 23

4691 SM Tholen

Route

088 112 9999